dimecres, 23 de novembre del 2016

Celebrem Santa Cecília amb una audició: "Un Viatge pel Musial"

Amb motiu de la celebració del “Dia de la Música”, el Centre de Recursos Pedagògics ha organitzat unes representacions per acostar el musical a l’alumnat dels centres educatius de les Corts.


UN VIATGE PEL MUSICAL és una fresca posada en escena de la història del musical, que compta amb una pianista i quatre cantants i actors de musical. Junts ens fan reviure en directe les diferents etapes de la història d’aquest gènere teatral i ens ofereixen una selecció de les cançons més conegudes tant per petits i com pels més grans.

L’espectador viatja als inicis del musical amb les operetes d’Offenbach i ràpidament entra al món dels grans musicals americans com “West Side Story” (Bernstein), “ElMikado” (Gilbert i Sullivan) o “Sweeney Tood” (Sondheim) i els catalans “Mar i cel” o “Flor de nit” (Guinovart).

UN VIATGE PEL MUSICAL situa el musical al lloc que li pertoca dins la història recent de les arts escèniques a Europa i Nord-Amèrica. L’audició  mostra la riquesa de disciplines i la gran capacitat d’emocionar d’aquest gènere, a mig camí entre el text, el ballet i l’òpera.

A través de quatre veus en directe i un piano, apropa tots els nens i nenes a les mítiques cançons de Broadway i a les peces de Dagoll Dagom que formen part del nostre imaginari col·lectiu i els descobreix noves maneres de mirar, d’entendre i de gaudir d’aquest gènere.

Tot plegat d’una forma amena i participativa, captivadora.














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada