divendres, 3 de maig del 2019

Audició d'ÒPERA a 4t

Aquesta tarda el nostre gimnàs s'ha transformat en un gran teatre d 'Òpera !!! I com ja us havia comunicat, el pare de la Grazia de 4t B, l'Àlex Sanmartí, ens ha fet gaudir amb las seva veu de baríton d'uns coneguts passatges d'òpera ( "El Barber de Sevilla", "Don Juan" i "Carmen" )

L' Àlex Sanmartí va formar part de l'Escola d'Òpera de Sabadell, on va debutar com Guglielmo (Così fan tutte) i va participar en altres títols, com Il barbiere di Siviglia, Maria Stuarda, Lucia di Lammermoor i Manon.
Entre 2004 i 2006 es va unir al conjunt d'artistes estables de l'Stadttheater de Friburg, on va cantar Aida, La petita guineu astuta, Les contes d'Hoffmann, Lady Macbeth de Mtsensk, Le nozze di Figaro i La bohème. Ha estat convidat a cantar en Teatres com el Gran Teatre del Liceu de Barcelona, ​​el Teatre de La Zarzuela de Madrid, l'ABAO bilbaïna, l'Òpera d'Oviedo i el Festival Castell de Peralada, interpretant els personatges de Abimelech (Samson et Dalila), Cecil (Maria Stuarda), Alessio (La sonnambula), Moralès (Carmen), Paolo Orsini (Rienzi) i Lord Enrico Ashton (Lucia di Lammermoor). Recentment ha estat Mathieu (Andrea Chenier), a l'Òpera d'Oviedo. Al Teatre Reial va participar en Rigoletto.




En acabar li hem fet moltes preguntes que havíem preparat fa dies amb molta il.lusió.

Moltíssimes gràcies Àlex i Pere per apropar-nos al fascinant món de l'òpera !!!!
 Ben segur que no ho oblidarem !!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada